22 Ağustos 2015 Cumartesi

Periscope v1.1 Apk indir


Periscope, dünyaya canlı video yayını yapmanı sağlar. Canlı yayına başladığın anda takipçilerine bildirim gönderilerek, gerçek zamanlı olarak yayına katılmalarına, yorum ve kalp göndermelerine olanak tanınır. Ne kadar fazla kalp alırsan, ekrandaki kalpler o kadar güçlü çırpınırlar. Diğer özellikler:
• TEKRAR OYNAT: Yayınını, bittikten sonra izleyicilerin daha sonra seyredebilmesi için tekrar oynatılabilir hale getirebilirsin. İzleyiciler tüm deneyimi yeniden yaşamak adına yayınını kalpler ve yorumlarla birlikte tekrar izleyebilir. Tekrar yayınlar şimdilik sadece 24 saat ile sınırlıdır. Tekrar yayınını istediğin zaman silebilirsin.
• ÖZEL: Belirli insanlara yayın yapmak istersen, canlı yayına başlamadan önce Özel seçeneğini belirle ve yayınına kimleri davet etmek istediğini seç.
• TWITTER: Yayına başlamadan önce kuş simgesine dokunarak Periscope yayınlarını Twitter'da paylaşmayı tercih edebilirsin. Canlı yayına geçerken, bir bağlantı Tweetleyerek Twittter takipçilerinin web'den (veya uygulamanın içinden) bunu izlemesini sağlayabilirsin
• BİLDİRİMLERİ YÖNET: Periscope, Twitter kişilerinize bağlı olarak takip etmeniz için kişi önerir. Her zaman için yeni kişileri takip edebilir veya canlı yayına geçtiklerinde bildirim almak istemiyorsan bunları takibi bırakabilirsin. Ayrıca (Profil altındaki) Periscope Ayarlarından da bildirim tercihlerini ayarlayabilirsin
• KALPLER: Periscope, izleyicilerinden kaç tane kalp aldığının kaydını tutar. Ne kadar fazla kalp alırsan, "En Sevilenler" listesinde o kadar yükselirsin.

Ekran Görüntüleri: 





Uygulamayı aşağıdaki butonlardan herhangi birini kullanarak indirebilirsiniz...







0 yorum:

Yorum Gönder